xocai egészséges antioxidáns csokoládéHOGYAN INDÍTSD EL XOCAI ÜZLETED INGYEN?
XOCAI CSOKI
X PROTEIN FOGYISHAKE
ÚJDONSÁG!!! XE ENERGY HAMAROSAN MAGYARORSZÁGON!!!
KAKAÓ
ACAI BOGYÓ
ORAC ÉRTÉK
FOGYÓKÚRA
TERMÉKEK
FOGYASZTÓI TAPASZTALATOK
BEMUTATÓ ÉS KÓSTOLÓ
ONLINE PREZENTÁCIÓ ÉS ARCHIVÁLT LETÖLTHETŐ ANYAGOK
VIDEÓK
FOGYASZTÓI STÁTUSZ
ÜZLETI LEHETŐSÉG
KOMPENZÁCIÓS TERV
A CÉGRŐL
MAGUNKRÓL
KÉRDŐÍV
KÍSÉRLETI EREDMÉNYEK ÚJSÁGCIKKEK ÉS HASZNOS LINKEK
ELÉRHETŐSÉGEKFogyasztói státusz:

 

Fogyasztóként is lehet regisztrálni, csupán egy doboz csokoládé megvásárlásával! A fogyasztóként regisztrálókat is megilleti a 20% árengedmény, ugyanúgy, mint a disztribútorokat, sőt a későbbiekben ők is disztribútorrá válhatnak és a bónuszokban is részesülhetnek az alábbi módon:

 

Ha fogyasztóként regisztrálsz, ugyanúgy bekerülsz a hálózatba, megkapod a webirodádat és az ingyenes weboldaladat, mint a disztribútorok. És az interneten megtekinthető ingyenes bemutatókat és képzéseket is meghallgathatod, ha van kedved. Ha később rendelsz egy második doboz csokit, találsz két új fogyasztót akiket a jobb- és a baloldali ágadba beregisztrálsz, valamint beállítod az autoshipedet, ugyanúgy jogosult leszel a bónuszokra. Ezzel nem veszíthetsz! Legfeljebb kevesebbe kerül, vagy ingyen lesz a csokid, esetleg a későbbiekben még keresel is rajta egy kis pénzt, ahogy még több új fogyasztó épül be alád a hálózatba.

 

Miért érdemes a Xoçai csoki fogyasztójává válni? Mert nincs drágább kincs, mint az egészség! A Xoçai csoki nemcsak egy finom élvezeti cikk, hanem egy természetes, magas antioxidáns tartalmú táplálék-kiegészítő is. És még egy szempont, mert nem mindegy, hogy mit kapsz a pénzedért:

 

xocaicsoki
 

A kisgyermekes anyuka szemszögéből nézve pedig: a gyerekeknek sokkal könnyebb táplálék-kiegészítőként naponta egy kis Xoçai csokit adni, mint megitatni velük egy zöld, bordó, vagy lila, kesernyés-savanykás italt, vigyázva arra, hogy szemünk fénye ne kiköpje, hanem lenyelje a drága pénzen vett nedűt! És valljuk be őszintén, hogy nekünk is jobban ízlik csoki formában, nemcsak az íze, hanem az ára miatt is!

 

A Fogyasztói Referens - Affiliate Program letölthető itt.

 

A törzsvásárlói szám kiváltásához és termékrendeléshez szükséges link: itt. (Ha valamelyik link nem működik, kérlek, válaszd a következőt!) Ha akarod, hívj minket és segítünk! Köszönjük!

 

További információt a "Regisztráció és termékrendelés" menüpontban találsz.Azonnali üzenet küldése az oldal szerkesztőjének


e-mail címed:


üzeneted:
www.xocaicsoki.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!